torsdag, mars 17, 2011

SKIT!

Nu vill jag bara svära och förbanna allt. Min kusin kan inte heller komma med mig, här har jag suttit och väntat sen i söndags på att höra det. Jo jag är förbannad. Det är så typiskt att allt ska skita sig när det är någonting jag vill göra. Jo, jag vet. Det är livet och bla bla bla. Nog finns det säkert en lösning på det här också men nu är jag alltför trött för att tänka på det. Som tur har jag sovmorgon så ÖRONpropparna åker in och så tänker jag försvinna någon annanstans under natten. Typ till Finland.
Jag har skrivit till alla möjliga.....ingen har tid eller pengar. Vad ska jag ta mig till? Jag vill så gärna göra det här. Jag KAN ju göra det ensam, men det är så komplicerat..................och tråkigt. Vem fan vill åka på nöjespark ensam? Vad är det för kul?
Åhhhhhh. Suck och stön.
Godnatt.

2 kommentarer:

  1. ma tuun jos mul on rahaa! :D etko ollukki menos pottermaailmaan? haluun sinne ja tuun todellaki sun kaa jos mul on rahaa jos suostut ottaa mut mukaa! :P

    SvaraRadera
  2. Krista! Juu, niin oli mun suunnitelma, mut ei enään. Kyllä sä saisit tulla mun kaa, mut en mä mee minnekään....sitä paitsi mun pitäis tietää nyt heti ja et sä varmaan tiedä nyt jos sulla on varaa?

    SvaraRadera