lördag, augusti 15, 2015

Jag fick ett jobb!

Okej, nu kan jag inte hålla mig flera dagar, jag måste få berätta åt er! 
Vet ni vaaaad....................jag har fått ett jobb! Dock ett tillfälligt sådant, för resten av augusti men det är bättre än ingenting. Man vet ju aldrig...det kan ju leda till något mer. Jag vet inte om det har märkts på bloggen men jag har typ varit deprimerad hela sommaren. Att vara arbetslös är fan inte hälsosamt, allt känns meningslöst och jag har noll motivation. I förrgår satte jag mig vid mitt guldsmedsbord för första gången på två månader! En sån sak, att jag inte ens vill göra det jag älskar mest. 
Jag har ju sökt flera jobb under sommaren och kommit så långt att jag har varit på två intervjuer. Nu senast skulle jag få veta förra veckan om jag skulle få jobbet eller ej men de ringde aldrig.....så jag vet inte vad som hände. Skulle iaf ha varit kul att veta om jag inte fick det så man inte behöver fundera på det mera. Det suger men det stämmer ju att de flesta jobb folk får är via kontakter och när man är nyinflyttad i en stad där man knappt känner någon är det svårt att få jobb.....fast man pratar tre språk flytande, har två examina och har jobbat med lite av varje. Inget av det räknas om man inte känner de rätta människorna och det tycker jag är fel men så är det bara. Och det var så jag fick det här jobbet. 
Supertacksam till dig M-L, du vet vem du är!


Var ska jag jobba då?
Ledtråd:


Känner ni igen stället? Det ligger i Jakobstad.
Den som först gissar rätt får............eeeeh.....jag kan bjuda på varm blåbärspaj (mamma har bakat) med vaniljsås hos oss här i Skata i kväll om ni vågar komma :) Men ni måst int. 

8 kommentarer: