onsdag, mars 09, 2011

Tick tack

Ska strax lägga mig ner och läsa.....men ville skriva lite först. Idag var jag och snowboardade i 2 timmar, det snöade i måndags och vi hade soligt...och bara några minusgrader. Runt 30pers i hela backen så det var skönt. Dessutom hade jag bra musik i öronen.
I natt vaknade jag så många gånger så jag är ganska trött. Vanligtvis vaknar jag åtminstone 1gång per natt, vet inte varför. Kanske för att jag har börjat sova utan öronproppar? Ibland är det irriterande att ha känsliga öron, jag vaknar om någon knackar lätt på dörren! De morgnar jag har sovmorgon sover jag dock med öronproppar - det är som himlen ska ni veta!
Imorgon drar jag till gymmet, Amy frågade om jag kunde stanna och vänta på att Zach är färdig från skolan, så får jag en paus mitt på dagen istället. Passar bra....hur länge var det sen jag sist var på gymmet? Jag har ju ändå varit ganska duktig med snowboardingen....men stretchningen har jag glömt. Inte bra. 
Idag fick jag för mig att jag skulle vilja försöka mig på att baka semlor. Mina rågbröd håller på att ta slut, bara 2 skivor kvar :(
Godnatt!

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att det finns öronproppar. Är själv också väldigt känslig för ljud. Vaknar av minsta lilla ljud. Sover därför jämt med öronproppar. Så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen och hör hur omvärlden stängs ute allt med när propparna expanderar i öronen. Så skönt med total tystnad när man ska sova.

    SvaraRadera
  2. Japp, så är det! :) Vilken Anna e du?

    SvaraRadera