torsdag, juni 17, 2010

"Home"

Nu är jag hemma i Vermont igen. Vi kom för en timme sedan och äntligen är huset tyst och lugnt. Jag har packat upp mina grejer från Boston-resan och jag är trött. Men jag ska berätta om mina dagar i Boston för er först!

På söndag åkte jag, Krista, Teresa och barnen (+ deras kompis) med bilen till Boston. Resan dit tar 2 och en halv timme. Som tur finns det dvd skärmar i bilen så barnen hann inte bli så uttråkade. Vi kom fram till deras lägenhet som infinner sig i ett stort hus-komplex-grej. I alla fall så har vi en gemensam pool där med alla våra grannar och havet är 100m bort. Vi bor på 5 våningen i en 3 vånings lägenhet (ganska liten ändå). Vi har en liten terrass där man har utsikt över poolen, havet, hus etc. Jag ska ta bilder nästa vecka då vi åker dit igen!

Vi packade upp våra saker och Krista hjälpte mig med att fixa en luftmadrass åt mig på loftet där vi sover. Vi har åkt färja, varit på ett akvarium med barnen, shoppat, cyklat med hela "familjen" i Boston, barnen har sprungit genom vattenfontänen som finns mitt i Boston, fått god mat av Teresa som är kock (en av mammorna), vaknat klockan 7 på morgonen till barnsång....simmat i poolen....vad annat? Städat massor! Haha! Vi har gjort en hel massa saker.

Men det är skönt att vara här igen. Här har jag ett eget rum som jag stänga dörren till och vara ifred. Där kan jag inte det eftersom jag sover på ett loft. Men det är ok. Nästa vecka när Krista (deras nuvarande au pair) lämnar oss flyttar jag in i hennes rum på andra våningen. Just nu bor jag i ett gästrum på första våningen. Jag har eget badrum och en stor och HÖG säng. Mitt kommande rum på andra våningen har jag en lägre men bredare säng som också är hårdare (bättre för min rygg) och eget badrum med BADKAR. Hihi.

På lördag ska vi på någon slags luftballongs event. Vi kommer att ha månadens Au Pair möte där. (Mitt första au pair möte). Det blir kul!

Bilder från Boston kommer....Krista har fotat massor så jag måste låna hennes bilder. Men jag har nog också några som jag kommer att sätta hit så fort jag hinner.
Ni måste försöka förstå att mitt schema inte är regelbundet...eftersom jag officiellt inte ännu har börjat jobba för att Krista är här. Istället följer jag med och lär mig allt eftersom och därför har jag knappt någon ledig tid. Jag ska också lära mig att köra deras automatstyrda bil.

Men hör av er om ni har några frågor om någonting!
Hörs!


2 kommentarer:

  1. Låter som full rulle, men härlit äntå!! :)

    SvaraRadera
  2. Joo, hä er fullt upp men jag trivs! :)

    SvaraRadera