fredag, november 21, 2014

Min fredag & hur smycken kan stärka en

Idag hade jag med kameran till jobbet och fotade Skata under promenaden in till stan. 
Tekniskt sett bor vi inte i Skata, utan just utanför, på Kvastberget. Men varje dag får jag njuta av de färgglada husen. Skulle vara så mysigt att bo i ett av trähusen här!
Old meets new.
Smygfota fabo brevbäraren.
Bland annat detta gjorde jag på jobbet idag. Hängde på pinterest i jakt på inspirerande citat att stämpla på mina smycken men hittade också på några själv. Visst har jag ett fittigt jobb? :) 
Jag gjorde också ett feminist hänge till mitt favorithalsband. Konstigt nog så bär jag ganska sällan smycken fast jag är guldsmed. Det beror främst på att min hud är superkänslig och blir lätt irriterad, örhängen har jag helt slutat att använda. Öronen blir röda och börjar klia efter fem minuter. Otroligt irriterande ibland då man gärna skulle använda de smycken man själv har designat och tillverkat! Förlovningsringen åker också alltid av när jag kommer till jobbet men det är för att jag polerar/filar/kratsar jämt och ständigt under hela dagen så mina händer är våta och smutsiga hela tiden. Det gör inte min hudsjukdom bättre heller....jag antar att det är sånt jag måste stå ut med, jag får ju ändå jobba med det jag alltid har drömt om och det är ju ganska awesome! Men nu har jag alltså börjat använda "She who is brave is free" halsbandet varje dag för jag älskar citatet! Det känns så JAG och jag blir faktiskt stärkt av citatet, hur cheesy det än låter. 

Vilket citat/låttext/whatever skulle stå på ditt halsband?
Älskar färgerna på den här bilden!

8 kommentarer:

 1. Vilket mysigt område att bo i! :) Angående citat kommer jag spontant att tänka på "home is where the heart is" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag älskar det! Det var ju ett fint citat! :)

   Radera
 2. På min sko i staa "Våga lita på att livet bär" . Sko hä tror du rymmas, eldä bliir i fö stor å "böuko" (oj, vilken fin dialekt här :P ) Ja sko vara intressera åv dömdee halsbandä diin, kan man koma in å skåda naagang?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hä va fine citat! :) Hä sko noo ryms ho bra som helst! Jå, jag har ju int såde officiellt na "affär" men hä e ba ti kåma in å skåda na dag! Ja er på arbejt millan 9-16 men hör oov di fyri fast så att ja säkärt e på plats! (tel. 0443401476) Ja finns på Storgatan 13, på ana vånindzä, har int na ejji skylta ännu men hä gar ti föli Dress Aika´s skylta som e granno min! :) Saan star i Rain Design på dörä :P

   Radera
  2. Okej, good to know! :) Ska taa å koma in na da tå ja har passlit ijee i framtiden (e på praktik å tecks int riktit tving ambulanskara ti koma mää å skåda smyckä åt mi). Ja hör av mig! :)

   Radera
  3. Haha, tu kan jo prov fråg! Ja kan bjud på kaffi ;)

   Radera
 3. Jaaa, och ett tips för att hitta fina citat (du veit säkert reij, men äntå!) www.weheartiti.com å sök på olika quotes så hittar du en massa fint! Blir du medlem (som en gratis) så kan du spara allt du hittar i skilda mappar, så tappas di int bort i cyberspace! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänks! Måst koll in hädee! :)

   Radera