Portfolio

onsdag, januari 06, 2021

Nytt år, nya stuprör






Vi börjar det nya året med nya stuprör! 
Tre dagar före jul kom äntligen ”plåtgubbarna” och satte igång med att riva bort dom gamla stuprören. Två dagar före nyår var dom klara. Det var ju inte meningen att dom skulle förnyas nu under vintern, ett annat företag skulle göra jobbet redan i somras men det blev inte av. Hur som helst, det tog bara åtta månader efter flytt att få nån att förnya våra stuprör, haha. Trodde aldrig jag skulle vara så glad över stuprör, som förstås är svarta. De är så fina och ger verkligen ett ansiktslyft åt hela huset! Känns så bra att börja ett nytt år med ny inspiration till att fortsätta renovera. 

Under januari har vi planerat att bygga en arbetsbänk till garaget och få ordning på alla våra verktyg (vi har fått ta över en massa bra verktyg av en familjemedlem som inte behövde dem) så vi börjar ha ett snickeri där snart! Ronnie blev så glad då han hittade sin morfars gamla verktygsback med grejer och verktyg i han minns att han lekte med som liten. Det är så skönt att äntligen ha plats för att måla, slipa, snickra, löda osv. Vilken lyx!

När arbetsbänken är byggd har vi plats för att måla skåpdörrar! Då ska vi börja renovera hjälpköket.




De blåa dörrarna ska målas svarta och få nya knoppar, fräschar upp de gulnade tegelväggarna med vit färg, en bänkskiva mellan det bruna skåpet och fönstret, en säng för hundarna under bänkskivan, nya gardiner, tavlor, matta, lampa och nån växt så kommer jag trivas där varje dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar