söndag, maj 17, 2015

My Harry Potter tattoo

Nu får ni äntligen se bilder på min tatuering! Motivet är deathly hallows symbolen från Harry Potter böckerna. Eller dödsrelikerna på svenska. Symbolen består av tre element; triangeln symboliserar osynlighetsmanteln, cirkeln symboliserar uppståndelsestenen och strecket fläderstaven (en trollstav). Har man alla dessa föremål i sin ägo kan man lura döden. Nu är ju inte mitt syfte det, hehe. Harry Potter böckerna var (och är fortfarande) en stor del av min uppväxt och dom fanns alltid där när det var tufft. Jag vet det mesta (try me!) om böckerna och har läst alla sju på tre olika språk och läser igenom de svenska nästan årligen. Jag är en stor HP nörd alltså och därför kändes det självklart att min första tatuering skulle vara relaterat till Harry Potter! Min pojkvän ritade den och jag ville att den skulle se ut som att någon hade hastigt ritat ner det i en bok. Som i Hermiones bok hon fick av Dumbledore ni vet? Den skulle vara lite ruggigt ritad och imperfekt. Och jag älskar den! Jag har redan börjat fundera på hur jag kunde fortsätta på den runtom......jepp. Det här är nog inte min sista tatuering. I'm hooked!

5 kommentarer:

 1. Supersnygg! Är så avundsjuk nu, är själv en jättestor Harry Potter nörd och har faktiskt själv också tänkt på att tatuera symbolen (no worries tänker inte härma dig) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! :) Harry Potter ftw! Nå jag är knappast enda som har den och det finns så många olika variationer på den, så om du gillar den ska du bara köra på! :)

   Radera
 2. harry potter <33333 och tack för din kommentar

  SvaraRadera