söndag, november 22, 2009

Veckans film är New Moon


Handlingen:Filmen handlar om människan Bella och vampyren Edwards omöjliga kärlek. Filmen börjar med att Bella fyller år och firar sin födelsedag hos vampyrfamiljen Cullen och när hon ska öppna en av presenterna råkar hon skära sig i fingret på ett papper. Det börjar blöda och vampyren Jasper anfaller henne nästan och Edward inser att hans blotta närvaro är ett hot för Bella och hennes liv. Kort därefter ger sig Edward och hans familj av med en bortförklaring om att han inte älskar henne längre.
Bella blir deprimerad och är inte sig själv längre. Efter månader av nedstämdhet börjar hon umgås med Jacob, som reparerar en motorcykel åt henne. Hon märker att när hon gör farliga saker ser hon hallucinationer av Edward. Detta får henne slutligen att hoppa nerför en klippa och Alice ser detta som en vision. Edward tror att Bella är död, så han bestämmer sig för att lämna sig själv till Volturi. Här börjar kampen om tid för att hinna stoppa Edward innan han är död...

Filmtitel:New Moon
Regissör:Chris Weitz
Skådespelare:Kristen Stewart,Robert Pattinson,Taylor Lutner m.fl
Musik:Muse,The Killers,Lykke Li
År:2009
Speltid:130min
Språk:Engelska

Personlig kommentar:Jag såg New Moon i fredags, och var väldigt förväntansfull. Det var en bra flm och jag tyckte den följde boken väldigt bra. Tyvärr tycker jag att Kristen inte är en trovärdig skådespelare, det skulle säkert finnas någon bättre för rollen. Men man kan ju alltid hoppas att hon blir bättre. Men alla som gillade böckerna borde nog se båda filmerna också. :)

källa: Wikipedia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar