söndag, januari 15, 2017

Min kreativa dag

Oj vad tiden går fort och jag glömmer att blogga. Men jag är så trött så jag orkar inte ens öppna datorn på kvällarna. Och nu har jag och Zoey börjat en kurs som går på måndagar (nose work) och på onsdag ska jag börja på keramikkurs. Mycket roliga saker alltså, men jag orkar inte så mycket mer om kvällarna än så. 

Idag ska ni få se några av de många kreativa projekt jag håller på med för tillfället. Som bäst håller jag på och lär mig sticka, broderar en 50 x 70cm stor sugar skull tavla, gör mössor på stickring, ritar i min bujo och designar en broderi kollektion (!!!!). Så mycket roligt!

Designuppdrag! Det här är ju lite hemligt men ni ska få veta mer snart...

Min bujo kom äntligen i tisdags och jag var så glad när den kom! Men den var lite större än jag hade trott så jag har lite svårt att fylla den. Första veckans veckouppslag blev såhär. Jag kom fram till att rutorna var alltför stora, jag har inte så mycket att skriva dag för dag så till nästa vecka ändrar jag på designen. Tur att man kan prova sig fram till det som passar bäst för en själv!

Och idag har jag skissat upp nästa veckas schema och det blir helt annorlunda, men jag tror det kommer funka mycket bättre. Kommer bli klar med den någon gång sent ikväll tror jag, måste ju använda klistermärken och grejer! Så om ni vill sen hur det kommer se ut när uppslaget är färdigt ska ni följa min instastory: rebeckadahlvik


Ha en skön söndagkväll och hoppas ni får en fin vecka!


2 kommentarer:

 1. varifrån har du beställt din fina bujo? 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag beställde den härifrån: https://www.adlibris.com/fi/sv/bok/bullet-journal-black-gold-150-dot-grid-pages-8x10-professionally-designed-9781541144385

   Den är 20 x 25cm stor :)

   Radera