söndag, januari 08, 2017

WEEKEND

Hoppas ni har haft en trevlig helg! Det har jag haft. Vi har haft besök och varit på besök. Idag har jag borrat, skruvat, spikat och städat för att förverkliga en vision jag fick tidigare i veckan. Bilder på det finns längre ner. Och idag var jag och veckohandlade - med svärmor som skjutsade. Väldigt tillfredsställande att veckohandla, måste göra det till en vana! 

Fredag morgon hade vi det såhär mysigt!
Zoey och jag och Ronnie som fortfarande sov.

Idag skruvade jag upp en hylla, spikade upp drömfångaren på nytt ställe och spikade upp kronhjorten som håller upp hörlurarna (en av mina smartare idéer om jag får säga det själv). Lampan från guldsmedsbordet fick flytta hit istället. En av orsakerna till denna plötsliga motivation till att fixa mitt skrivbord är...... *trumvirvel*.......bullet journaling!
Under december månad blev jag inspirerad till att börja med bullet journaling istället för att köpa en vanlig kalender för året 2017. Jag har alltid haft dagböcker, skissböcker, kalendrar och provat på smashbook men den kändes inte rätt för mig. Några dagar före nyåret beställde jag då äntligen hem en bullet journal och valde miljöfrakt. I stunden kändes det väldigt bra.


Men nu har det gått 10 dagar och den är ännu inte här!!!!!!!!!!!!! Varför i hela fridens namn valde jag miljöfrakt då jag inte ens ville vänta en dag?! Smart, Rebecka, smart! 
Så i brist på min bujo (ja, det är den fjantiga förkortningen) har jag köpt klistermärken, gelpennor, fancyga sticky-notes....och storstädat mitt skrivbord och ska ännu städa och omorganisera alla skrivbordslådor. Och kollat youtube videos på andras bujos......och gått med i en finsk fb-grupp. Hmmmm. Jag har ett nytt beroende. Och min bujo har inte ens kommit. 

De snygga hörlurarna fick jag i julklapp av min pojkvän.

Zoey/Zozo/Grisen/Gumman/Fjanten - kärt barn har många namn. 

4 kommentarer:

 1. Åh, så roligt.. Jag har också snöat in på Bujo och skulle så gärna förverkliga det redan nu. Dessvärre hann jag beställa hem en kalender åt mig här tidigare så får lov att spara på min iver litegrann. Kan rekommendera #planwithmechallenge på Ig för inspiration. :) Vad heter den finska fb-gruppen och varifrån har du beställt din Bujo? Hoppas den kommer fram snart. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry för supersent svar! Ja vad kul! Du kan ju köpa nåt billigt häfte och prova på för att se om det är något för dig :) Den finska gruppen heter Planner Lovers Finland, den är full med inspo och är en väldigt aktiv grupp :) Jag beställde denna från Adlibris: https://www.adlibris.com/fi/sv/bok/bullet-journal-black-gold-150-dot-grid-pages-8x10-professionally-designed-9781541144385

   Radera
 2. Hoppas din BuJo har kommit, det hade varit spännande att se vad som hamnar i den! Min egen har blivit väldigt enkel med tiden men jag hittar fortfarande mycket inspiration och får nya idéer via den svenska fb-gruppen; bullet journal sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, den kom till slut! :) ska använda den till slutet av månaden och sen göra ett inlägg om hur jag använt den hittills!

   Radera