Portfolio

tisdag, december 12, 2017

Bröllop: provdukning


Det har varit tyst här med bröllopsinlägg men det har inte hänt så mycket nytt. Efter julen tror jag att vi sätter i en högre växel med planeringen så då borde jag ha mer att skriva om. Och tid till att göra det framförallt! 
För ett par månader sen provdukade jag bröllopsdukningen och såhär såg det ut då! 


Före nån hinner kommentera om mossan: Jag kommer plocka mossa från egen skog och ta reda på vilken sorts mossa man får plocka av min pappa som är skogsingenjör. (Det var ett himla halå om detta i en finsk bröllopsgrupp när jag postade dessa bilder, inget i den svenska gruppen dock. Intressant). 


Mässingsljusstakar från loppis, tavelramar likaså, på dem ska det stå bordsnummer på. Tänkte ha 3 ljusstakar per bord och sen en lykta, och sen 3 ljusstakar igen osv. (Vi ska ha långbord). Borde man ha en mörkgrön löpare under mossan? 


Jag samlar porslinet på loppis också. Som jag har sagt förr, skulle jag vilja ha guldbestick men det blir en alltför dyr historia. När jag gjorde provdukningen hade jag ännu inte fått tygservetterna så dessa skotskrutiga fick vara reserv. Vi ska ha mörkgröna servetter. Placeringen av dom är jag inte helt säker på ännu.


Älskar dessa asietter, dom är så vackra! Namnlapparna och placeringen av dom är ett förslag, just nu lutar det åt att ha dom i "ministubbar" bredvid fatet. Och programbladet skulle ligga på fatet, istället för namnlappen. 

Åsikter, förslag? Borde vi ha blommor? Det blir alltså ett höstbröllop. 

2 kommentarer:

 1. Vad mysigt med höstbröllop! Angående besticken så finns det på Clas Ohlson, ganska dyrt, beror ju på hur stort bröllop det blir, men det finns säkert andra som vill köpa eller hyra besticken också, så det kanske betalar in sig i längden :)

  Lycka till med planeringen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag ska kolla in det :) Tack!

   Radera