Portfolio

torsdag, maj 17, 2018

Zoey 2år

För två veckor sedan blev Zoey 2 år! 

Min lilla busunge har blivit så stor! Som tur visar hon inga tecken på att bli vuxen, haha. Hon är lika fånig och busig som när hon var valp. Det har ju kommit två nya hundar i vår släkt som Zoey har blivit jättebra kompis med och det är så kul att se henne med valpar och det är förstås väldigt lärorikt för henne. Jag är förvånad över hur långt tålamod Zoy har med lilla Elsa (som är 3 månader). Zoey låter Elsa bita henne väldigt länge förrän hon skuffar omkull Elsa, dom har så roligt tillsammans. Jag undrar om dom kommer att busa lika intensivt om ett år eller om dom kan relaxa i samma rum utan att härja hela tiden, hehe. Än så länge kan dom inte riktigt chilla om dom är i samma rum, det är ju så roligt att leka! 


I helgen hittade vi en strand väldigt nära oss där hundar får vara! Blev så glad över det, nu har vi ett mysigt ställe att svalka av oss på under varma sommarkvällar! Jag hoppas att Zoey "lär sig" simma denna sommar. Hon har ännu inte riktigt fattat hur det går till. Som tur älskar hon vatten!


Vi firade hennes födelsedag i hundparken med de bästa hundvännerna (och människovänner också).
Det var en lerig och regnig dag men glada var vi ändå! Zoey fick en stor låda full med hennes favvosnack - torkade grisöron av sin svärmor Sanna (hehehe). Hon fick också godis och leksaker av sin fammo (Elsas mamma) och ett stort ben och en ny boll av oss. Men det bästa var ju ändå att få leka med sina allra bästa vänner. Grattis älskade, älskade Zoey. 💗

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar