måndag, september 08, 2014

PLUVIOPHILE

Jag tänkte uppdatera er om vad som sker med startandet av mitt företag. Namnet är bestämt och det blir
"Rain Design". Så fort jag har alla papper jag behöver ska jag köpa domännamn. Som tur var det ledigt!
Jag valde Rain Design för att......ja, jag måste väl ta det från början. När jag "träffade" (vi har ju växt upp i samma by och jag har tydligen varit väldigt elak åt honom när jag var liten men det kommer jag själv inte ihåg....ooops!) Ronnie och vi blev tillsammans använde han alltid "Raven" som namn när han spelade osv. Då hittade han på namnet "Rainey" till mig....så vi var Raven & Rainey. Det är inte så att vi kallar varandra det men när jag bodde i Usa och vi brevväxlade skrev vi under våra brev med de namnen.
Det är en sån där inside grej. Under studietiden har jag nu som då funderat vad mitt företag skulle heta och ordet/namnet "Rain" kommer jag alltid tillbaka till. Jag måste kanske också påpeka att jag ÄLSKAR regn.
Andra förslag var: Rain Jewelry, Rai Jewelry, Rdesign.....jag lekte runt lite med ord och funderade men jag behövde bara ett par dagar för att vara säker på att Rain Design var rätt. Att bara ha sitt eget namn som företagsnamn tycker jag är så tråkigt. Ett bra namn (enligt mig) hänvisar till branschen och det ska helst finnas en tanke eller en berättelse bakom namnet som gör det mer intressant.
Jag tycker också att känslan av ordet RAIN passar mina smycken. Det känns rätt helt enkelt.Tycker NI att namnet passar mina smycken?

1 kommentar: