måndag, augusti 10, 2015

Bye bye Sims 3

Så småningom är det dags att ta farväl av min dator. Eller, Ronnies gamla dator som han alltid påminner mig om när jag säger att den är min, heh. För några dagar sedan beställde Ronnie hem typ 20 olika datadelar som hans kompis ska bygga ihop och det ska bli någon super awesome gaming dator (ja...eller den behövdes väl också för skolrelaterade saker?) så jag ska få hans laptop som inte är så värst gammal och den här stationära som jag har använt i typ 3-4 år får ta pension. Detta betyder ju att då jag får ta över Ronnies dator så kan jag äntligen köpa The Sims 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det kom ju ut redan ifjol på hösten men min dator är så skit så det gick inte att spela The Sims 4 på den. Ni som inte vet hur Sims-crazy jag är så kan ni ju kolla in min sims blogg HÄR. Jag la ner den för mer än ett år sedan för det var så sjukt mycket jobb med den. Men jag spelar Sims ganska ofta och har gjort det sedan jag var typ 14, 15? och jag älskar att bygga hus och inreda så det har varit en PINA att inte kunna spela det nya spelet då mina favorit youtube kanaler svämmar över av LP´s (let´s play) från det nya spelet. Så nu tänkte jag visa upp mina finaste kreationer från Sims-världen och säga bye bye till The Sims 3 som jag har spelat sen 2009. Vila i frid. Snyft.
Alla hus och inredningar ni ser nedan är planerade och byggda av mig.

Ett av mina favorithus!
Den roligaste familjen att spela med under de här sex åren var när jag gjorde mig och Ronnie och vi fick tre barn! Huset de bodde i blev också mitt favorithus ever. Haha, här ovan är jag med yngsta dottern Winter! :D
 Sonen Viggo. Supertuff.
 Det här huset gjorde jag för någon vecka sedan i Bridgeport.
 Wedding time! Här gifter sig äldsta dottern Willow med Jeffrey som hon träffade på College.
Kan inte få nog av Eames-stolen. Använder den typ i alla hus jag bygger, haha.
 Yngsta dottern Winter växte upp och fick plötsligt drömhåret. Och en fin pyjamas!
 Älskar den här terrassen!
Ronnie är ut och seglar med Viggo.
 Mitt favorithus!!!
Ronnie solar.
 Det här köket finns i en villa ute vid havet i Sunset Valley.
Willow tar ett test för Universitetet!
 Ett annorlunda hus jag byggde för något år sedan.
 Ronnie och Winter.Tack och hej The Sims 3.
Du får ta och pensionera dig nu, sorry.


2 kommentarer: