onsdag, maj 20, 2015

Frågestund!Hej vänner!
Idag tänkte jag försöka mig på en frågestund, den första på den här bloggen! Jag har märkt att jag fått en del nya läsare så det är kanske läge att presentera mig litegrann och så får ni väldigt gärna ställa frågor :)
Jag heter Rebecka, är 24år och bor för tillfället i Jakobstad. Jag har snart bott ett år här med min sambo och före det bodde vi tre år i Ekenäs där vi studerade båda två. Jag studerade guldsmide och han textil. Jag startade mitt eget företag förra hösten men det kan hända att jag får sätta det på paus pga att inkomsterna inte räcker till, så för tillfället söker jag jobb. Min pojkvän Ronnie studerar grafisk design på Novia här i Jakobstad. 2010-2011 bodde jag i usa och jobbade som au-pair och hela det året hittas under "aupair" kategorin. Jag drömmer om en hund, en bil, bröllop och barn. För övrigt är jag en evig dagdrömmare, pedant, ateist och feminist. Och en stor Harry Potter nörd. Icke att förglömma.


Några inlägg ni kan läsa om ni vill lära känna mig lite bättre:


Det skulle vara lite pinsamt om jag inte fick en enda fråga så fråga på! Det kan vara vad som helst, t.ex. hur jag sköter om min atopiska hud, vad jag önskar mig i framtiden, mina sommarplaner, vad som var det bästa/sämsta med au-pair livet, varför jag är ateist, Boston-tips, pinsammaste händelsen i mitt liv.......osv. 


FRÅGA PÅ! 


3 kommentarer:

 1. Hur tror du ditt liv ser ut om 5 år?
  Om du inte får jobba som guldsmed i framtiden, vad skulle då vara din drömjobb nr. 2 så att säga?
  Vilken hundras vill du/ni ha?
  Hur länge har du varit ateist och vad fick dej att skriva dej ut ur kyrkan?

  SvaraRadera
 2. Hurdana reaktioner har du fått i och med att du skrivit ut dig ur kyrkan (syftar kanske lite på att du kommer från ett av de mest religiösa områdena i Finland.. ;))?

  Och ja, skulle även vara intressant att läsa lite om varför du är ateist :)

  SvaraRadera
 3. Heissan, undrar att ha du fundrat på att studera vidare innom guldsmide/design? Vad tycker du är din starka sida som guldsmeds artesan? Om du skulle få tillverka ett smycke till en känd person vem skulle det vara och i vilken stil skulle smycket vara?

  SvaraRadera