torsdag, april 14, 2016

Ett foto i timmen

Det var en stund sedan sist - idag körde jag EFIT - ett foto i timmen!


08:06
Alarmet ringer 07:45 och här sitter jag med en kopp pepparmint te och två smörgåsar, samt en bok. Morgonmålet är viktig för mig och jag vill gärna sitta åtminstone 20/30 min varje morgon med min frukost. Jag prioriterar frukost framför smink och hår, haha.


09:35
På plats vid After Eight (vi börjar 9 varje morgon) där jag fortsätter med att göra klart min form inför betonggjutningen. Vi håller på med en massa olika projekt på AE, vissa gör vi bara under en dag och andra projekt under flera dagar. Mitt R har jag gjort av paff och en massa, massa tejp. R:et är tejpad fast i en fanerskiva.


10:09
I väntan på att det ska bli lite varmare (så att vi kan starta igång cementblandaren utomhus) sågar jag till formar för ljusstakar av ett rör i papp. 


11:36
Vi är ute på innergården och fyller våra former med cement. Det är soligt men vinden blåser kallt.


12:23
Mina former är fyllda av cement och nu börjar en 3 dagars torkningstid. 


13:06
Lunch! Idag var det soppa. Rågbrödet vid AE är så gott! Just nu läser jag Mayas dagbok av Isabel Allende. 


15:48
När jag slutade för dagen gick jag några ärenden på stan och sedan......shoppade jag!!!! Jag köper kläder kanske 3-4ggr om året, oftast i samband med reor. Men idag fick jag faktiskt köpt en hel del av det som har stått på min lista i flera månader. Kläder jag faktiskt behöver.

- En vårjacka (den på bilden till höger köpte jag). Den är så jag och jag kan också använda den i höst.
- En hatt. Äntligen har jag en hatt! Den kommer användas flitigt i sommar har jag på känn.
- En mörkblå kofta. Har typ två koftor. Den här var superfin! Kul att jag vågar köpa annat än svart.
- Mjukis-set i mörblått. Har seriöst använt Ronnies mjukiskläder det senaste halvåret. Kanske bra att ha egna liksom....


18:13
Kom hem halv sex typ (shoppingen tog överdrivet länge), duschade, la på mig min nya mjukis outfit och la mig i soffan med en podd i öronen. 


18:56
Ronnie lagade nudelwok till middag och jag hjälpte lite halvhjärtat till, rörde om i kastrullen ibland. Haha. Vi berättade om våra dagar för varann. 
Nu på kvällen har jag bara gjort tråkiga saker, som att fixa disken, tvättat kläder. Men jag har också läst. Nu tror jag att jag ska slänga mig i soffan och kolla nån serie. Med en kopp te och chokladkex. 
Virka lite. Eller sy korsstygn. Eller båda. Vet ej. Godnatt! 

Vad tycker ni om såna här inlägg? Ett dugg intressanta? 

2 kommentarer: