torsdag, april 21, 2016

Ljusstakar i betong

Oj hoho, det finns ingen som helst konsistens på mina blogginlägg för tillfället. Sorry about that. Jag är bara så inne i min kreativa flow så det finns inte mycket rum för annat. Jag skapar varje dag - både på After Eight och hemma på kvällarna. Idéerna kommer bara till mig så jag försöker hänga med. Det gäller att skapa så länge den här inspirationsvågen håller i sig. 

Förra veckan jobbade vi med betong på AE, och jag var i sjunde himlen för betong är något jag har velat prova på länge. Jag gjorde massor av olika grejer och bland dem fanns dessa ljusstakar! Och för att vara första gången tycker jag de blev riktigt bra. Men vi hade ju bra lärare också. 
Mitt tips till dig: förarbete är allt och använd mycket tejp för det ger en riktigt slät yta! Efter att du har spillt betongen i din form, skaka och slå lätt formen i t.ex bordsytan för att få bort alla luftbubblor. Ha tålamod!


Jag sprayade mina ljusstakar med guldspray. Jag tror dock att de skulle ha blivit ännu snyggare med bladguld. Men det duger för den här gången. 


Jag har många fler betongprojekt att visa er, men de behöver ännu slipas.
Stay tuned!

2 kommentarer: