Portfolio

måndag, november 28, 2016

Julklappar till gamern

Dags för mitt andra julklappstips!
Kanske du har ett syskon, partner, kompis, barn eller till och med förälder som gillar att spela spel? Själv har jag en pojkvän som spelar CS GO, han är global elite, (det betyder att han är högst rankad, endast 1% av alla som spelar är det) och han spelar en hel del. Det är ofta mycket gnäll (speciellt från den äldre generationen) om att vi ungdomar (jag har spelat och spelar fortfarande The Sims) spenderar allt för mycket tid framför våra skärmar. Och visst, allt med måtta. MEN det finns ju faktiskt bra saker med att spela också. T.ex har min pojkvän hittat väldigt många nya vänner här i Jakobstad via CS, som han faktiskt umgås med, hans engelska är svinbra (bättre än min och jag har bott i USA) och visste ni att man faktiskt kan förtjäna pengar på att spela? Ronnie ska på sin första turnering den här veckan och det är väldigt spännande! Oj, vad skulle jag egentligen skriva om, haha. Jag var bara tvungen att försvara spelandet då det är så mytsi knarasi om det!

Så här kan det se ut när min pojkvän Ronnie spelar CS GO. 

Skitsnygga planscher för Nintendo älskaren, köp dem här!


Funderar på att köpa den här åt Ronnie, hehe. Du hittar den här!

Väldigt rolig tvål du kan köpa här!


Metallskylten hittar du här!

Fickpluntan köper du här!

Detta kan du snickra ihop alldeles själv!

Playstation örhängen? Köp dem här!

Spel kan man ju också köpa men det tycker jag är lite väl risky, då måste man nog veta exakt vilket spel personen vill ha. Och för att jag själv bara spelar The Sims 3 är jag nog ingen expert på spel överlag.


Hoppas du fick några tips :)

2 kommentarer:

 1. Nu är jag inte helt säker, men det går väl att från Gamestop och sådana affärer köpa ett presentkort till Steam (en webbtjänst där man köper, laddar ner och spelar en massa spel lagligt). :)
  Det kan också vara en riktigt bra julklapp till en gamer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har du säkert rätt i! Bra tips, tack ska du ha :)

   Radera