Portfolio

måndag, augusti 21, 2017

Arbiskurs om bullet journaling

Äntligen kan jag berätta för er att jag ska hålla en arbiskurs om bullet journaling i Nykarleby i oktober! Jag fick förfrågan i början av sommaren och det har varit så svårt att hålla det hemligt för er! Jag är förväntansfull men också nervös, att vara i centrum är ju inte direkt min favoritgrej men ibland måste man göra saker utanför sin bekvämlighetszon för annars missar man så många roliga möjligheter och upplevelser! På den här typen av kurs finns det inga rätt eller fel så jag tror att min uppgift mer handlar om att ge inspiration och visa hur man kan rita upp olika veckovyer m.m. Kursen börjar i oktober och all info och anmälning gör ni här: 
bujokurs
Och för att september snart är här är det hög tid för mig att börja strukturera upp kursen! Nu har ni möjligheten att påverka vad ni vill lära er under kursens gång. Vill ni se exempel på olika veckovyer, collections, månadsvyer, habit trackers? Tell me!
Alla har så olika behov så det är svårt att behaga alla men jag ska försöka. Jag tänkte iaf börja rita upp exempelsidor i olika stilar i ett nytt häfte den här veckan så det ska bli kul. Jag hoppas hela kursen blir fullbokad, kom med och var kreativ med likasinnade i oktober! 


2 kommentarer:

  1. Vad roligt! o så fina sidor som du alltid visar :) Sku vi redan bo i kokkola så sku ja komma.. kanske nästa år :')

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ska du ha! Ja, kanske nästa år, haha! :)

      Radera