söndag, oktober 24, 2010

Hemskt på silver bay

Hej hej.
Det blev inget bloggande igår kväll för jag var så trött. Ville bara sova.
Det var en super kul kväll igår. Vi klädde ut oss, hade melodrama och när vi var mitt i det släcktes lamporna i hela salen och en grupp med mänskor klädda som liemän kom in i salen och tjejerna skrek som galna höns eller något. Jag satt längs framme och de kom jättenära oss, de hade ficklampor framför sina ansikten som de blinkade med....det var skrämmande och roligt på samma gång.
Sen försvann de och lamporna tändes på igen. Melodraman fortsatte och när vi var klara med den for vi på the haunted walk. Före vi gick iväg fick vi höra att vi inte var tillåtna att använda ficklampor eller kamera blixtar. Vår guide berättade hur folk hade dött i huset och lampor hade tänts och släckts av sig själva då strömmen var av i hela huset. Väldigt roligt alltså att gå in efter att ha hört sånt.
Det var väldigt läskigt att gå där, men det hade varit mycket hemskare om dom där liemännen inte hade varit överallt, smällt i dörrar etc. Fast förstås var det också äckligt för det var ju kolmörkt där och det enda vi såg var det lilla röda ljuset som vår guide hade.
I slutet filmade jag faktiskt men eftersom det är i fel format kommer jag knappast få upp den nånstans. Det är lite tråkigt. Konvert sidan som jag använde förr funkar inte mer.
Ska prova här på silver bay så länge jag är ännu här. Kanske snabbare nät här?
Ha det bra.
Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar