torsdag, juli 14, 2016

Puppy Blues

Hej från valp-bubblan! Som ni har märkt är min blogg väldigt tråkig just nu och så kommer den säkert förbli en tid. All min vakna tid går åt till Zoey och så ska det väl vara. Det finns inte tid och möjlighet för mig att sitta och kolla tv och virka en hel dag som jag kunde göra för lite mer än en vecka sedan. Våra liv har tagit en totalomvändning och det enda jag önskar just nu är att jag skulle få sova en hel natt ostörd. Det har varit en jobbig första vecka. Inte att det är något fel på valpen, hon är precis som en valp ska vara. Men mentalt, för mig, har det varit en ångestladdad vecka. (addera PMS = yey) Jag har fått puppy blues. Läs mer här. Jag känner igen mig på alla punkter...


ZOEY.


Efter att i timmar ha läst på olika forum om andra som känt precis likadant känns det mycket bättre. Jag trodde jag var den enda. Men så är det aldrig. Och det blir bättre!
Igår blev Zoey 10 veckor gammal och idag blev hon vaccinerad för första gången. Lätt som en plätt, hon märkte ingenting, hon var alltför upptagen med att äta godis. Skönt.
Vi tar en dag i taget och snart får jag sova en hel natt!

2 kommentarer:

  1. Alltså va! Visste inte att det var en grej?? Så kände jag mig också första veckorna med Liv i Jakobstad, men det gick över! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag trodde jag var den enda, men efter lite googling så visade det sig att jag hade fel. :) Det börjar redan kännas mycket bättre, vilket är skönt!

      Radera