tisdag, april 28, 2015

BLOPPIS

Dags för min första BLOPPIS ever! 
Under varje bild finns all info och priset för produkten. Lämna en kommentar om du är intresserad av att köpa något! Kolla också in smyckena som är extra billiga just nu. (Alla armband kan förkortas eller förlängas så att det passar just dig!)


SÅLDA


NELLY, skor i storlek 37. Höjd på klacken: 13,5 cm. Endast provade.
Mitt pris: 10€


Böcker 2€/st.


NELLY skor i storlek 38. Höjd på klacken: 12 cm. Endast provade. I bra skick förutom att det har lossnat några kristaller från de nedre delarna av klacken (syns på mittersta bilden). 
Mitt pris: 10€


Rain Design smycken handtillverkade av mig, silver 925. Från vänster: Orangea och limefärgade örhängen. Silverpläterat armband med ametister. Bergskristall och rosa agater-örhängen.
10€/st


Böcker, 2€/st. Kan personligen rekommendera "Mörka platser" av Gillian Flynn. Svinbra deckare!


2st. Teema, mörkblåa muggar. Använda ett par gånger, i perfekt skick. Originalpris: 18,30€/st.
Mitt pris: 20€ för båda två.


Rain Design smycken handtillverkade av mig i silver 925. Från vänster: Glaspärlor och rosa agater. Armbandet i mitten är sålt. Bergskristall och plastpärlor. 
10€/st.


Till vänster: Oanvänd EMP topp i storlek L som kan köpas här för 22,99€. Jag säljer den för 10€.
Till höger: Oanvänd Ratia nattlinne i  XL som kan köpas här för 37€. Jag säljer den för 10€.


Rain Design smycken handtillverkade av mig i silver 925. Från vänster: silverpläterat armband med berlocker. Orange och vita glaspärlor-armband i mitten och till sist armband med stenpärlor i pastellfärger. 
10€/st.


Alla tre böcker i 80 dagar - serien blir dina för ynka 10€!


4 kommentarer:

 1. Tjohoo! Armbandet mellan de rosa och svarta örhängena, mittersta bilden, pastellfärgade stenpärlor, det sku jag vila köp! :) Hur e de, har du na lillen rain design logo på armbandet så man har ti viis upp lokala talanger? Tycker i e kul tå i syns vannifrån å vem som har laga! Kmr gärna ett reij imorgon kväll om i går bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jo, ja kan legg en sånde lillan silverplatto med "R" på armbandi :) Jag tror noo vi e hejm hela kvelldi imåro, skickar pm åt di på fb med min adress!

   Radera
 2. Hej! Jag skulle vilja köpa marimekko muggarna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr har dom fari, fick en köpare på fb.

   Radera