lördag, juli 17, 2010

En vanlig dag

Jag är trött. Det är orsaken till varför jag inte bloggade igår. Jag vaknar 6:45, sätter kläderna på och fixar mig så jag ser okej ut. Klockan 7 går jag ner, ger barnen morgonmål, säger åt dem att borsta håret, borsta tänderna och ta sina vitaminer. 7:45 hoppar vi in i bilen och kör till Hanover. Det är 45 min dit. Lämnar tvillingarna vid lägret, kör till Zacharys ställe som är i Lebanon (dit tar det 15min) och lämnar honom vid sitt sommarläger. Då är klockan Lite över 9 och jag åker och shoppar eller åker tillbaka till Woodstock. Sätter mig vid kaffestället, köper en smoothie och läser något. Åker hem och äter något, kollar film eller skypar med min familj i Finland. Snart är klockan 2 igen och då hoppar jag in i bilen, kör till Hanover för att hämta twinsen, sen till Lebanon för att ta hem Zach, Jacksons karate i West Lebanon och hemma halv 5. Städa ur deras väskor, tvätta deras kläder, fixa disken, hämta maten klockan 6 från restaurangen 10m bort. Teresa gör den varje kväll. Inga grönsaker eller sallad här inte så jag har börjat fixa det. De äter inte mycket grönsaker....Äter, fixar disken. Leker någon lek med dem, sätter dem på time-out för de kan inte lugna ner sig. Leker, viker tvätt. Gör i ordning två mjölk flaskor som jag sätter i föräldrarnas kylskåp som de har i sitt klädrum i sovrummet.
Klockan är 8 och det är dags för tubby-time! De väljer en leksak att ta med sig i sängen och går upp för att bada. De badar, väljer kläder för nästa dag, borstar håret, borstar tänderna och går i säng. Om de har uppfört sig bra under dagen läser jag en saga eller berättar. Om inte så ingen saga. Hehe. Då borde klockan vara halv 9 och jag kan ta det lugnt!

2 kommentarer:

 1. Sandra Särs17 juli 2010 11:26

  hejsan!

  Låter ungifär som min daga som aupair i england!.. :) hoppas i gar bra för di..kom ihåg bara et du nu e ein åv familjen å faktist får uttryck di i åsiktä, å let döm int utnyti di utan sej ifrån om du behandlas feil!!

  bara en påminnelse som i to leng fyri jag trösta dsära na åt! :)

  ha i bra, å stsöit om di! :)

  SvaraRadera
 2. Hej Sandra!
  Jaa just hä, vann i England var du? :)
  Tack för orden :)

  SvaraRadera