tisdag, juli 06, 2010

Jag var på rätt plats vid rätt tid ikväll!

Idag är det precis en månad sedan jag anlände till JFK. Förstår inte hur tiden har gått så snabbt? Min dåliga dag slutade bra....vill ni veta varför?

Det var meningen att jag skulle ha ledigt idag så jag sms:ade 3 olika tjejer, alla vi som har samma LCC (Local Childcare Cordinator). Min LCC gav mig dehär numrena förra torsdagen då vi hade vårt möte. Ingen svarade. Skrev åt dem på Facebook, inget svar. Ringde en av dem, svararen var på. Så ni kan kanske förstå att det var inte det roligaste. Så jag chillade lite i mitt rum, skypade med mamma, pappa & Oliver. Sedan for jag med Amy (hostmom) och hämtade barnen från deras summer camp. Eftersom jag skall skjutsa dem dit hela veckan vore det ju bra att veta vägen dit. (De har börjat en ny summer camp den här veckan, de kommer att gå på 4-5 olika under sommaren).

Efter det var vi några timmar hemma och jag försökte fortfarande få kontakt med flickorna. Ingenting. Så jag följde med familjen då de åkte till Lebanon för att äta på restaurang. Jag ville ju inte vara ensam i huset resten av kvällen. Vilken tur att jag gjorde det!
För efter restaurang besöket åkte vi till "Glassparken" i Lebanon. Jag och Amy stod i den långa kön till glasskiosken då jag plötsligt tyckte att jag kände igen en flicka i grön klänning. När hon kom närmare kände jag igen den andra flickan som var med henne. De var Franzi & Carolina, au pair:er som jag hade träffat när jag och Krista besökte hennes kompisar den första veckan jag var hos familjen.
De kände igen mig också så vi började prata och jag hängde med dem resten av tiden vi var där.

Franzi sa till mig att vi måste träffas och göra något kul ihop...hon har ännu 4 månader kvar så det känns skönt. Där fanns också Amandine och Charlotte som jag lärde känna. De pratade också om en fest om två veckor...så jag är gladare!
Det känns som att det var meningen att det skulle hända...att jag just då stod på den platsen så att de såg mig och jag såg dem....
Ibland känns det bra att tänka så...att allt händer för en orsak.

2 kommentarer:

  1. jag ar glad att du ar glad!!! :) pida hauskaa tyttojen kanssa ja sano terkkuja! :) ja sovi paljon playdateja :P

    SvaraRadera