fredag, juli 30, 2010

Trevlig prick

Good morning! Idag är det fredag vilket betyder att imorgon är det helg och barnen behöver inte åka till lägret så vi kan hitta på något annat istället. Förstår faktiskt inte riktigt varför de ska åka till alla de här lägrena då de kunde vara hemma med mig. Nåja, not my problem.
Just nu ligger jag i sängen och läser/är på fb/lyssnar på ljud utanför/funderar på vad jag skall göra idag. En liten del av mig skulle vilja klättra upp på det där berget och uppleva en vacker utsikt och försöka ta fina foton. En större del av mig vill sitta på café och läsa bloggar och läsa min bok och kanske dricka en smoothie. Och spana på folk och lyssna till deras ointressanta diskussioner förstås. Jag läser faktiskt en ganska intressant bok som bäst, "The boy who couldn´t sleep and never had to" av DC Pierson. Läääs den.
Vad annat vill ni veta? Jo förstås, några idiotiska bilder på mig i mitt smutsiga hår och icke-existerande frisyr. Jag glömde nästan!
Ni anar inte vilka slags bilder de första 5 blev.....jag kan ju säga att jag har svårt att vara seriös så här tidigt på morgonen (10:40, men ändå) och de såg mest ut såhär....
Trevlig prick liksom...

2 kommentarer:

  1. bussi som alltjemt, skojar int... tu siir bra ut tillåmä med smutsigt hår å ickeexisterande frisyr :D. Å bäst åv allt.... TU E MIIN!! <3

    /Raven

    SvaraRadera