onsdag, juli 14, 2010

Min första lediga helg

Fredagskvällen tillbringade jag med mina kusiner Hanna och Elina vid Hannas hus som ligger nära en sjö. Vi badade och åkte båt. Vi skrattade också mycket och kom bra överens...även om jag aldrig har träffat Hanna. Jag var typ 8 när Elina studerade ett år i Finland, hon är 30 nu.
Hannas man och hans kompis var också med oss den kvällen.
Jeff (Hannas man) och hans kompis ute och åker efter båten.
Min tur.....det var ganska hemskt men jag är glad att jag gjorde det! Jag flög nog av när de körde en brant kurva...kände bara hur bikini byxorna höll på att flyga iväg.....borde kanske använda simdräkt nästa gång. Haha!
Hanna, Elina & Jag. Ursäkta för den dåliga bilden, min kamera ville inte samarbeta just då.
Elina & Hanna
Så blev det lördag och matdags hos min mosters! Nästan alla kom och jag fick träffa Ingrid som är min kusins barn (18år) och alla mina kusiner och deras barn. Det kändes nog bra att vara "around the family". Jag fick äta potatis och köttbullar....god sallad och massor av bakelser!
Från vänster: Elina, Hanna, Jeff, Matthew och Tiina.
Jag köpte mina första Converse! Skor, skor, skor! Men jag behövde faktiskt nya. De gamla som är shackrutiga har hål i sig, jag kan inte använda dem när det är blött ute. Det svåra är att kunna slänga dem. Ush :( De har varit med så länge och sett så mycket! Och jag har fått beröm för dem här i Woodstock!!! Helt otroligt....en kvinna frågade var jag hade köpt dem. Jag bara: Öh...Finland.
En bokaffär på vägen hem. Tänkte på min kille, Raven :D
Bussresan hem var oändligt lång. Jag kom till White River JCT två timmar senare än jag skulle.
9 timmar i buss, en resa som med bil skulle högst ha räckt 4 timmar! Varför det tog så länge är en lång historia och den som vill höra den får mejla mig...och det tror jag ingen orkar göra. Rätt så tråkig. Men veckoslutet var det bästa hittills i Usa! Kan inte vänta till nästa gång!

4 kommentarer:

 1. Ujj va härli bildrä!! Gosh, ja vil å ti Amerika! HA de bra!

  SvaraRadera
 2. Danke schööööööön! Hä er bara ti kåma hij å häls på :D du me!

  SvaraRadera
 3. "ja bara: öh, finland." hahahahaha, du e rolig, rebecka :D
  h. annapanna som int orka logg in pa eiji bloggen x)

  SvaraRadera
 4. :D du e sköön min annapannafjant ;) <3

  SvaraRadera