Portfolio

onsdag, augusti 18, 2010

Megaturban

Godkväll!
Nyduschad sitter jag i sängen med en megaturban på huvudet! Jag ska kolla på lite tv och äta upp allt gott som finns i kylskåpet. Super bra kväll va?
Imorgon har jag fina planer, sitta på CAFÉ och skriva brev och dricka något gott. Jag vet inte hur länge sedan det var sist jag fick sitta på café men nu äntligen kan jag det för jag är nästan helt frisk och jag kan använda min röst igen! Försökte faktiskt sjunga lite smått idag i bilen på väg till lägret. Det går inte ännu så bra så jag är inte helt frisk. Vad annat?
Det är mindre än 3 månader tills min familj kommer hit....Jag behöver klippa mitt hår, ska ordna en tid den här veckan. (Om jag inte är för sent ute, vet inte hur bråttom de har just nu).
Jag tror att jag ska äta lunch ute i Woodstock imorgon, har lite extra cash. Vet ni hur lite pengar jag spenderade under vår korta resa vid Storyland? 1 DOLLAR! Haha...det var det underligaste någonsin...och jag kollade att jag har redan sparat ihop ganska mycket pengar. Inte är jag så dålig som ni tror! Nä nu börjar min megaturban lossna, tv här kommer jag!

1 kommentar:

  1. heissan! kannattaa mennä TJ Maxxin vieres olevaan supercuts- kampaamoon jos aiot tehä jotai yksinkertasta mut jos haluut jotai hienompaa ja monimutkasta, kandee ehkä mennä vähä kalliimpaa paikkaan :) supercutsis maksaa hiustenleikkaus noin 20 dollarii! :)muual se on noin 40-60 ja ainii muista tipata, mä en muistanu ja ne katto mua vihasesti :P

    SvaraRadera