onsdag, oktober 21, 2015

Misslyckat foto i timmen och en nyfiken granntant

Tanken var att jag skulle göra "ett foto i timmen" idag men näe hörni, det blev det int. Mera som ett foto per tredje timme så ni får nöja er med det. För mitt liv blir nog inte så mycket intressanttare än såhär, tyvärr. 


07:44. Steg upp för Ronnie skulle till skolan. Kokade kaffe åt honom och läste en stund så länge han drack sitt kaffe vid datorn. När han for iväg kan det hända att jag somnade om....


09:50 Steg jag upp, gjorde mitt morgonte och konstaterade att jag måste köpa mera Clipper te.
Åt två smörgåsar och drack mitt te i soffan, från tv:n kom det repriser på La Ink så då kollade jag några avsnitt av det och virkade några mormorsrutor till min filt. Bara en sisådär 500st kvar...


11:29 fortfarande i soffan men jag har bytt om från min pyjamas! Har också orkat föra bort min kopp och mitt fat. Läser Harry Potter 5:an. Fortfarande spännande elfte gången, haha. 


12:21 Beundrar mina nya kaktusar som jag har fått i födelsedagspresent. Plockar ur diskmaskinen och förbannar mig över att det än en gång har fastnat diskmedel på allting så jag får diska allt för hand. Skickar ett sms till Ronnie om att han får köpa någon annan typ av diskmedel på vägen hem. 


14:12 Ronnie har kommit hem från skolan och jag sitter och julpysslar (!?). Jag vet, men det var tänkt att vi skulle göra julkort med the girls ikväll men sen orkade vi inte göra det heller, vi satt bara och pratade istället så vi får göra det en annan gång. Det är ju inte direkt någon stress ännu.


17:16 Magen är mätt, Ronnie gjorde gryta. Jag har satt på mig mitt senaste loppisfynd, en leopardtopp och väntar på att syrran ska hämta mig med mustangen. Den svarta hingsten anländer, den nyfikna granntanten som bor under oss står gömd bakom gardinen och kikar ut och undrar säkert vem fan det är som nu är här men tänker inte på vilken stor skugga det blir av billjusen så vi vinkar glatt åt henne. LOL. Sen åker vi till Sandsund och chillar med våra kusiner och deras ursöta barn.

Det var min onsdag det. Vad har ni gjort idag?

2 kommentarer: