fredag, mars 06, 2015

Fredagslistan

Hurra för fredag!

Idag tänkte jag införa ett nytt koncept här på bloggen, något som jag har funderat på en tid. 
Jag tycker själv om att bli tipsad om nya bloggar, musik, böcker osv. så om detta är något ni gillar, tryck på "gilla" under inlägget eller kommentera så jag vet om det är något jag ska fortsätta med!

Först ut är en kort film med en av mina favoritlåtar och budskapet i den här filmen är bra så ta några minuter och se den om ni inte redan har sett den.
No freedom ´til we´re equal, damn right i support it!Mina favorit podcasts:


Hanapees otroliga podcast och Systrarna Knaves pod är de enda poddar jag lyssnar på.
De är intressanta och underhållande! Jag läser både Hannas och Josefins blogg. Alla fyra bjuder på sig själva och det är ofta som jag skrattar rakt ut. Du hittar båda poddarna på soundcloud/beyond pod.


Printables:Ända sedan jag fick en printer i julklapp har jag gått lite LOCO på att printa grejer. Jag älskar ju att göra listor av alla de slag och det blir så mycket roligare med en fin print! Här hittar du 10 olika to-do listor som du kan printa ut. Ni som älskar gamla skolplanscher hittar över 8700 (!) gratis motiv att printa ut här.
Om du vill ha en cool kalender hittar du 20 olika att välja mellan här


En nyfunnen blogg:A beautiful mess


Om du vill ha en stor dos av inspiration varje dag är den här bloggen perfekt för dig! Allt från små pyssel-projekt, inredning, recept, tips, handarbete till större diy-projekt. Bloggen drivs av två systrar, Elsie och Emma. Jag fattar inte hur jag inte har hittat den tidigare, in och kolla! > A beautiful messYay / nay?


5 kommentarer:

 1. Jag stormgillar såna här inlägg! Brukar skriva dem själv också ibland. :) Och åååhh, den där videon. Helt magisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Måste kolla in dina inlägg också :) Ja, videon är så underbar!

   Radera
 2. Dendär videon diggar jag, så fint budskap! :)

  SvaraRadera