torsdag, mars 26, 2015

I verkstan

Den senaste månaden har jag inte jobbat så mycket med kollektionen (som jag tydligen har lovat ska komma ut i maj/juni) som jag borde men den här veckan har jag fått mycket gjort och gjort flera viktiga val samt testat nya modeller, gjort prototyper osv. Det börjar se ut som en enhetlig kollektion och jag kan inte vänta tills jag får visa allt åt er! Ni som följer mig på instagram (rebeckadahlvik heter jag där) har redan sett delar ur kollektionen, redan i höstas faktiskt då jag "i misstag" hittade en form som jag sedan dess har jobbat med. 
Mmm....spännande och roligt är det. Väldigt roligt! Den här delen av yrket är det jag gillar mest. Att i lugn och ro få utveckla en idé, rita, göra prototyper, se om det funkar i praktiken, komma fram till något vackert och unikt. För jag vågar påstå att smyckena i den här kollektionen har ni inte sett förr. Jag använder alltså trä och silver genomgående och det är en häftig kontrast som jag verkligen älskar och tror att kan bli min nisch i den här branschen. Ska bli intressant att se hur (om) den tas emot av er därute! 

Funderar på att måla den där stubben vit i något skede.....har ju inget projekt på gång just nu och så kan jag ju inte ha det! Måste få pyssla på med något hela tiden. Ja, jag har ju faktiskt börjat virka och gillar det. 
Det trodde ni inte va? Nej, inte jag heller. 
Hälsn. pensionären

1 kommentar:

  1. wow att måla stubben vit!! blir säkert apbra. kanske med någon guldlinje också…? hehe oj vad jag spånar (hehehe okej felåt) märker ju att jag också borde skaffa mig en stubbe att måla på

    SvaraRadera