fredag, mars 13, 2015

Fredagslistan

Äntligen fredag!
Nu är det dags för fredagslistan för andra gången! Först vill jag tipsa om en väldigt rolig serie som finns på Netflix, Unbreakable Kimmy Schmidt. Perfekt längd på avsnitten då man äter! Se trailern nedan. Den har 8,5 på IMDB.
B L O G G A R
Jag har förut skrivit om svenska bloggar jag läser men nu tänkte jag tipsa om mina favoriter inom den finlandssvenska bloggvärlden! (I ingen speciell ordning) Kolla in deras fina bloggar!R A I N   D E S I G N
Jag vill förstås ta tillfället i akt och göra lite reklam för mig själv. Jag behöver verkligen mera arbete nu så om du behöver en personlig gåva åt någon eller vill ha något åt dig själv, ta kontakt! Du hittar mera bilder HÄR!


TVÅ BLOGGARE - EN PODD

Jag är ganska kräsen med poddar, jag har försökt med många svenska men det är bara de två jag nämnde i förra fredagslistan som jag lyssnar på. Men nu så! Jag måste erkänna att jag kanske var lite skeptisk till en början men nu, efter att ha hört på den nyaste podden tycker jag att Carros och Janinas podd bara blir bättre och bättre! Du kan lyssna på den på sevendays, där du också hittar bådas bloggar.Ha en fab helg och njut av solen!

2 kommentarer:

  1. Svar: Här finns ett inlägg där jag skriver lite mera detaljer kring vårt förhållande och hur vi träffades :) --> http://marvelicious.blogg.se/2014/october/nagra-faktan-om-mitt-forhallande-och-min-pojkvan.html#comment
    Sen har jag ju kategorierna "long distance relationship" och "life with an italian" där det ibland kommer fram lite smått kulturella saker etc, fast har egentligen inte bloggat så mycket om kulturskillnader ännu. Men skulle ju kunna fixa en liten följetong med skillnader (och kanske också likheter) kulturmässigt framöver :)

    + att jag alldeles nyss publicerade ett inlägg i samband med vår 1-års-dag som är idag, där jag bl.a. svarar på din fråga angående när jag bestämde mig för att flytta till Teneriffa :)

    SvaraRadera