måndag, december 07, 2015

Fotat julkort

Idag steg jag upp kvart i åtta för jag hade en frissa tid klockan nio inne i stan. Resultatet kan ni se på min instagram (rebeckadahlvik), det blev en decimeter kortare och mörklila/rödbrun-ish. Vet inte hur jag ska beskriva färgen. Nöjd är jag i varje fall!
Så när jag för en gångs skull hade håret fixat och Ronnie hade självstudier och var hemma tog vi julkorten idag! Vi har aldrig gjort det förut men det var riktigt roligt (ok, vi tjafsade lite haha).
Vem säger att man måste ha barn eller djur på sina julkort!? Vi kan väl lika gärna ta foto på oss själva! Vi har dessutom så få foton på oss från det här året så nu är det kul att ha flera bra. De som ska bli de riktiga julkorten får ni se först närmare julen men här är en "behind the scenes"- bild så får ni en känsla i alla fall.....Tänker ni skicka julkort i år och i så fall, hurdana? 
Blir det handgjorda kort eller fotokort?

4 kommentarer:

 1. Skicka hemgjorda kort med foto på barnen inuti idag :) Första året jag satsat på mer än ett foto bara. Riktigt med lack-sigill på kuvertet ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, det där med sigill låter häftigt! :D Jag älskar att få julkort på mina kusinbarn, det är de enda jag sparar!

   Radera
 2. De senaste två åren har vi skickat julkort på hela familjen, alltså vi och våra två barn. I år blev det dessutom ett par hönor på bild ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul med kort på hela familjen! :) haha, vad roligt!

   Radera