torsdag, november 19, 2015

MY CHRISTMAS WISHLIST

Här är min önskelista för julen 2015! 
Jag har delat upp mina önskemål enligt prisklass och kategori.
Under 10€:
Jag älskar te med pepparmint smak och samma gäller choklad! 
Jag skulle vilja prova på såna där målarböcker för vuxna, men jag skulle vilja färglägga med riktigt bra tuschpennor och det har jag inte så kanske tomten kommer med det....

10-20€:
Ansiktsvårdsprodukter, mina favoriter sen ifjol när min kära kusin Annika presenterade mig för Odylique, som är 100% naturliga ingredienser, jag älskar dem! Passar bra för mig som är atopiker! Går att köpa via webbshoppen HÄR eller så går ni bara in till Cosmetique här i stan och köper ett presentkort åt mig! ;) Det skulle vara väldigt uppskattat.

Calming rose super tonic: här 
Silk touch cleanser: här
Repair lotion: här
Avocado replenishing cream: här
Över 20€:
Jag skulle vilja ha en marmorbricka att ha ljus på, jag har redan ett som jag har fyndat på loppis som jag använder till att ha kryddor på i köket men skulle vilja ha en större för köksbordet. Ingen skillnad på form men det ska vara vit marmor. Får absolut vara loppisfynd!
........................................................................................................................................

Som ni kanske vet älskar jag att läsa och när jag var yngre fick jag ganska ofta böcker till julklapp men på senare år får jag inga böcker alls! Buhuu....jag ÄLSKAR att få böcker! En av de bästa sakerna under jullovet är ju att läsa! 
Jag kan förstå att det kan vara svårt att köpa böcker åt någon annan, man vet inte vad den har läst osv. Men jag gör det här lätt för er! Nedan har jag listat böcker jag gärna skulle vilja läsa och länkarna går direkt till Adlibris webbshop! Och om ni funderar på om jag har läst en viss bok så har jag ju faktiskt skrivit bokrecensioner på böcker jag har läst under hela året, och de kan ni se HÄR!


5-24€:


6-11€:
Jodi Picoult är en fantastisk författare, en av mina favoriter. Hon har skrivit så många böcker så jag har ännu flera kvar att läsa och hon ger ut böcker på löpande band. Dessa tre skulle jag vilja läsa som följande:

Leaving time
Handle with care
Perfect match

Om du är på väg utomlands får du mer än gärna köpa parfymen ovan till mig. Jag har googlat och googlat men den finns inte NÅNSTANS att köpas i Finland. När jag bodde i usa köpte jag en pytteliten flaska av den och såklart skulle den bli min favoritparfym! Nu har jag använt den där 15ml mini roll-on parfymen i fem år och det finns knappt något kvar. Varför köpte jag inte en flaska av den så länge jag var där!? Dumma mig. Det är liksom såååå mycket minnen med Sexy Little Things Noir, Victorias Secret  så på något sätt måste jag skaffa den. Den går väl nog att beställa från Usa, men vem vet hur dyrt det blir? Om någon har erfarenhet av det, berätta gärna!

.......och om du inte orkar söka rätt på de femtioelva grejerna jag listade ovan, kila in via Lindex och köp ett presentkort åt mig. Jag skulle behöva nya leggings. 

2 kommentarer:

  1. nån såndär målarbok skulle jag också gärna ha, samt bra tuschpennor! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag tror det skulle vara riktigt avkopplande :)

      Radera