torsdag, november 26, 2015

Tips på handgjorda julklappar!

Jag vet inte hur många av er som gillar det men jag själv älskar att ge handgjorda julklappar till mina nära och kära! Jag tycker det är så mycket roligare att ge något man själv har tänkt ut specifikt för en person och sedan satt flera timmar på att tillverka det. Jag njuter så mycket av att skapa och få jobba med händerna, det är något jag gör varje dag så för mig är det bara kul. Jag vet att alla kanske inte gillar sånt och det är helt ok! 
Jag vet inte hur många timmar jag har suttit framför pinterest och sökt efter inspiration till roliga, handgjorda julklappar. Det är nog många. Nu har jag valt ut lite olika slags projekt för er, kanske ni får inspiration till att prova på något nytt projekt! 


Gör dessa fina ljus åt någon speciell! Ni hittar steg för steg bilder här! // Såna här ljus har jag tänkt prova göra någon gång, de är så söta! Martha Stewart berättar hur du går tillväga här!


Jag har själv gjort såna här sexkantiga glasunderlägg och målat vita, geometriska mönster på dem och jag äskar dem! Tutrorial finns här.// Gör egna glasunderlägg av Hamapärlor! Hur snygga är inte de här svartvita!?


Jag älskar valnöt och borde ha en passlig bit här hemma för detta projekt! Här ser du steg för steg bilder! // Hur söt är inte den här rävmössan!? Mönstret hittar ni här! Det är dock på engelska.


Köp en billig, vit mugg och förvandla den till ett konstverk med hjälp av den här tutorialn. Fyll muggen med ett "hot cocoa kit" eller ditt favoritgodis. // De här muggarna är så fina! Det är gjorda med en "swirling" teknik med nagellack, kolla tutorial här!


Släng ihop ett mini spa paket i en fin glasburk eller i en låda! Det kan innehålla olika nagellack, nagelfil, fotbadssalt, strumpor osv. // Varför inte göra eget julgodis och ge det som gåva.
Originallänken hittade jag ej, men jag hittade ett liknande recept här! Tyvärr är det amerikanskt så du måste översätta receptet. 


Nååå, fick ni några idéer? 

5 kommentarer:

  1. Oj så bra tipsat! Nu ska jag nog börja laga egna julklappar åt mina syskon! 😊

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga tips! Blev speciellt intresserad av ljusen med kvistar och pärlunderläggen! :)

    SvaraRadera