onsdag, september 16, 2015

Ordnat klädskåp

Jag vet inte hur intresserade ni är av det men idag städade jag mitt klädskåp och tog lite bilder på hur det var före och hur det sen blev...

Före: sommarklänningarna tar upp allt rum i det vänstra skåpet och allt ligger huller om buller.
 Efter: städade bort sommarkläderna, rensade och fick ihop en sopsäck och en påse med kläder som jag ska donera någonstans. Jag fick också tömt en hylla på kläder längst upp till höger så vi har mer förvaring för lakan och handdukar. Får se hur länge det hålls så här ordnat. Jag har inte ännu hämtat ner vinterkläderna så det kommer fyllas på lite.
Tanktopparna hängde jag på en galge (på bilden till vänster) så kanske det inte blir så råddigt så fort.
 BH:arna fick finare förvaring med hjälp av en låda, paff och tejp. 
Näst på tur i min TBCP (The Big Cleaning Project) (som jag har hittat på själv, LOL.) är skrivbordslådorna och efter det har jag tänkt städa under sängen.....som också fungerar som förvaringsplats. Jag har tidigare i höst sorterat badrumsskåpet och kökslådan med hjälp av paff och lådor så varje sak har sin plats. Borde ha gjort det mycket tidigare, livet blir lite, lite enklare!


På tal om kläder så kom jag fram till att jag bara köpte 2 plagg under hela sommaren, det tycker jag är ganska bra! En kimono och en klänning för bröllopet. 50e satte jag på kläder i sommar.
 Hä er int na rokot hä!


Försöker ni minska på er klädshopping? Är det något ni aktivt tänker på?
Tell me!

6 kommentarer:

 1. Oj vad duktigt! Själv försöker jag nog dra in på shoppingen lite, men om det lyckas är ju en annan sak .. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju bra om man försöker i alla fall! :)

   Radera
 2. Jag köper lite nytt ibland, men tycker verkligen inte det är mycket jämfört med hur de flesta andra tycks shoppa - och tänker mig verkligen för inför varje köp. Sen försöker jag faktiskt nöta upp de kläder jag har, jag är inte sån som köper en massa som jag sedan tröttnar på och sedan försöker sälja second hand. Nog för att second hand är en bra grej, men ja, du fattar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag försöker också tänka flera gånger när jag köper kläder (och annat också) "behöver jag faktiskt det här" och till och med på loppis köper jag inget om det inte sitter 100% bra och är något jag verkligen behöver. Häromdagen gick mina favoritjeans sönder och några dagar efteråt hittade jag ett par nya för två euro på loppis, så jag köper bara om jag riktigt måste. Jag fattar vad du menar. Egentligen borde jag börja köpa kläder av bättre kvalitet men allt känns ju så himla dyrt när man alltid har köpt från billigare kedjor, var ska man börja, vilket märke är bra?

   Radera