onsdag, september 02, 2015

Min tv-höst

En av de bästa sakerna med hösten är alla tv-serier som börjar igen! Jag ser på ganska många serier, vissa mer slaviskt än andra. Min tv-vecka kan se ut såhär:

På måndagar(-fredag) är det säsong 5 av RHOBH som gäller! Jag har sett alla säsonger och älskar/hatar kvinnorna i serien, so much drama! I nyaste säsongen är det två nya kvinnor med.
Min favorit housewife är...Brandi och Kyle. Brandi för att hon aldrig kan hålla sin käft och skapar drama hela tiden, Kyle för att hon är en sån hycklare så det är underhållande.....
Andra säsongen av Ensitreffit alttarilla började igår. Jag kommer ihåg hur mycket skriverier och prat det var om serien när den började ifjol. Och ja, jag håller med om att det är ett väldigt tvivelaktigt koncept. Men efter att ha sett första säsongen så måste jag säga att den är väldigt intressant. 
Jag har sett nästan alla säsonger av Project Runway och säsong 12 är inget undantag. Onsdagar kl. 21 är heliga för mig. Älskar Tim Gunn och alla roliga "weekly challenges" och Heidi Klum!
I år är min favorit Helen - tjejen längst till vänster med tatueringarna (surprise!). 
Det enda finska programmet som är värt att kolla på enligt mig. Killarna är så sjuka så det är så underhållande att kolla på! Duschrallyt är min favorit, haha. I år har de med Jenni Dahlman, det ska bli intressant att se hur hon passar in. Andra säsongen börjar fredagen den 18.9! Kolla in det!
Andra och sista säsongen av Welcome to Sweden visas på söndagar kl. 21 på AVA. Så himla rolig serie men jag kan förstå att det konceptet inte går att köra med hur länge som helst. I något skede måste ju Bruce anpassa sig till Sverige och då är inte kulturkrockar så himla roliga mera. 


Vilken serie väntar ni mest på att ska börja i höst? 


6 kommentarer:

 1. vart lämma disick? vafö ha di sluuta mä hä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj sori! Ja skådar noo fortfarande på Kardäääshiäns men orka int legg allt ja skådar :P

   Radera
 2. Hade inte väntat speciellt på någon serie, men efter att ha läst ditt inlägg funderar jag på att börja följa med Project Runway :)

  SvaraRadera
 3. jåå, men ti visar int kardashians nameir... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jå-å! På måndaskvellda på AVA, kl 21!

   Radera