onsdag, september 23, 2015

Wishlist

Imorgon fyller jag 25 och jag hade helt glömt bort att publicera det här inlägget men ni hinner ju ännu shoppa gåvor åt mig inför festen på lördag så ingen stress. 


1) Jag lärde ju mig att virka i våras och nu har jag börjat ett nytt projekt: ett stort sängöverkast av virkade retrocirklar i vitt och svart. Eftersom jag är arbetslös och inte superrik kan jag inte köpa all material på en gång utan måste köpa typ två nystan i gången. 
Så ni får gärna köpa svart och kritvitt garn av Sju Bröder, för 4mm´s virknål. 

2) Den här boken på engelska. Eller; "Leaving time" och "Off the page" av en av mina favoritförfattare, Jodi Picoult. De har jag ännu inte läst.

3) Nå nu fick jag nyss fixat mitt vitrinskåps-problem så det är löst. Bästa Evalis ska bygga ett åt mig!

CHOKLAD. Geisha, fazers blå och tryfflar. Mint-tryfflar. Jag älskar er om ni ger mig choko.
....och ett friskt och fruktigt vitt vin. Mmmmmmmm!


Älskar Clippers te, så länge det inte har citrus i sig för jag använder mjölk i te så det ska helst int skära sig. Pepparmint & vitt te är min favorit!


Tyvärr har jag inte ärvt min mors gröna fingrar och har lite svårt att komma ihåg att vattna mina växter.....så några kaktusar skulle vara perfekt! Gärna i en enfärgad kruka. Inte rosa. Jag hatar rosa. Så att ni vet. Köp aldrig något rosa åt mig för det behåller jag inte. 

En stor jordglob som ser ut såhär! Nu vet jag ju att jag inte kommer att få den men man kan ju alltid önska sig..... :) 

Presentkort till typ Lindex, Cosmetique, K-Market osv är också väldigt uppskattade!

3 kommentarer:

 1. Bra att veta, jag åker inatt på bokmässan till Göteborg och har planerat dig en gåva därifrån, så vi ska se vad jag hittar. Vilka slags böcker tycker du om? Biografier, true stories, yoga guider... Alltså rätt och slätt, vad är din favorit genre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just hä, tu sko ju tij! Vitsi va lyckat :) Ja tyckär om nästan allt! Biografier om i er na intressanttan mänistzo (typ na känd designer eldä musiker kanstzi). Malin Berghagens yoga böökrä tycker jag om! Men så tyckär jag också om romaner, t.ex. Jojo Moyes: Arvet efter dig, Kate Atkinson: Liv efter liv, Felicia Welander: Kanske imorgon. :))) hoppas du har roligt!

   Radera
  2. Bra att veta. Jag hör åv mi tå ja siir va i finns fö böökrä tii, hä sejs att i er kolossala mängder :) Jag vill saan koma o sii på ny inredning hos er! Redan hade svartvita bilden ser jättefin ut!!

   Radera