tisdag, maj 19, 2015

The Eclipse Collection


I proudly present....The Eclipse Collection! Den består av tre delar, ett halsband och två olika örhängen. Serien kommer att fyllas på efter hand. Alla smycken är handtillverkade av mig i äkta silver och valnötsträ. De är behandlade med olivolja och är således skonsamma mot huden. 
Varje smycke kommer att tillverkas för hand, för just dig och kommer också endast att tillverkas i en liten upplaga och är därför en unik smyckesserie. Alla smycken kommer i exklusiva, vita smyckesaskar med Rain Designs logo på. Ni kan se hur de ser ut HÄR.

Inspirationen för serien var månen, solen och stjärnorna. Geometriska former, mixade material, textur och olika citat. Hela min inspirationsmapp kan ni se på pinterest, HÄR. Den hette "moon collection" under processens gång och därför fick de slutliga smyckena namn inspirerade av månen. Kanske jag publicerar mina skisser också någon dag om det finns intresse för det? Dikten högst upp hittade jag på pinterest och jag älskar den. Jag är en romantiker och älskar allt sånt.....som kanske någon annan tycker är cheesy men jag tycker det är vackert! Därifrån fick jag då idén att serien skulle heta Eclipse. 
Månen och solens kärlekshistoria!

De här söta örhängena heter "Quarter moon" och jag planerar att göra liknande örhängen i endast silver.
Örhängena kostar 40€. Materialet är alltså silver och valnöt. Örhängena kommer i en söt, vit smyckesask. 

"Sunrise" - halsbandet är min favorit! Tillverkat i silver och valnöt. Halsbandet kan man få med silverkedja eller läderband, i önskad längd. Halsbandet kostar 70€. Det kommer i en söt, vit smyckesask. 

"Half moon" - örhängena är också de tillverkade i äkta silver och valnötsträ. Priset för dessa är 50€.
Örhängena kommer i en söt, vit smyckesask.


Leveranstiden är två veckor nu när festsäsongen närmar sig. Perfekt som studentpresent, konfirmationspresent eller annan gåva! För att beställa tar du kontakt med mig med en kommentar här på bloggen, på min mailadress: rebecka.dahlvik@gmail.com eller på mitt företags fb-sida HÄR.
Jag kan också skicka smycken per post världen runt!
Ni kan också köpa presentkort av mig, eller beställa custom-made smycken till någon du tycker om!
Om ni inte hittade något ni gillade kan ni kolla in min facebooksida där det finns mera smycken till salu.

Beställ nu!


4 kommentarer:

  1. Oh, sunrise-halsbandet är min favorit med! :)

    SvaraRadera
  2. Ville bara flika in att jag nyss bloggade om alternativa/lite mera unika tips på studentgåvor, och dina smycken var en sak som jag nämnde, lånade en av dina bilder också (och skrev att du är ägaren till fotot), hoppas det var ok! :) Om inte så tar jag förstås bort den! Inlägget finns här --> http://marvelicious.blogg.se/2015/may/tips-pa-annorlunda-studentgavor-2.html#comment

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga smycken! Och kul att se var du ha fått din inspiration från :)

    SvaraRadera