fredag, maj 15, 2015

Today i got my first tattoo

I morse när jag vaknade visste jag inte att jag skulle ha en tatuering några timmar senare....själva motivet har funnits i mitt huvud i över ett år och den här veckan har jag haft extra mycket tatueringsfeber. Vet inte varför? När Ronnie äntligen (efter att ha gnällt på honom i ett halv år) gjorde en skiss på mina skit-skisser idag och den var perfekt, sa jag, halvt på skämt att han skulle ringa sin bror och fråga om han skulle ha tid att tatuera mig ikväll. Hans brorsa har tatuerat i några år nu och han börjar bli riktigt bra! 
Så Ronnie ringde och frågade och fick till svar: nu har jag tid. Ronnie svängde på huvudet mot mig och frågade; nu? Jag bara; okej! Sen sprang jag till vessan och ba: OMG, OMG, OMG!!!! hehe...blev ganska nervös! 

Jag har alltså inga tatueringar från förr och min smärttröskel är så låååååååg och jag hatar att se mitt eget blod, att se sprutor och allt sånt. En gång spydde jag under ett blodprov och måste ända sen dess använda bedövningsmedel, lyssna på musik samt ligga ner om jag ska ta blodprov. Inte alls jobbig patient.
Så när jag äntligen vågar göra en tatuering är det en BIG DEAL för mig. 
Vi kom dit, han förberedde allt och sen var det tattoo-time! OHMYGOD. Det gjorde nog helt tillräckligt ont men jag fokuserade på min yoga-andning och Ronnie satt bredvid mig under hela tiden så jag kunde knipa i hans lår eller hålla i hans hand, haha. Så fick jag också välja musiken och det blev såklart Paramore! 
Jag tog mig igenom det hela med att blunda och fokusera på andningen. Jag kunde inte riktigt föra ett vanligt samtal utan var inne i min egen bubbla. Så skulle jag beskriva det. Jag valde ju att tatuera mig på insidan av armen och det är ett ganska känsligt område, dessutom är min tatuering ganska stor, jag vill att den ska synas! På en skala från 1-10 skulle jag beskriva smärtan (när den var som värst) kanske en 8. 
Nu har jag ju aldrig brutit något ben, fött barn eller varit med om några hemska olyckor så jag har inte något att jämföra med (tar i trä). Men om jag klarade av det genom att bara andas så kan du det också!  
Bilder kommer i något skede! Eller om ni är vän med Robert på fb har han laddat upp en bild där.
Men det är alltså deathly hallows - symbolen från Harry Potter, ni kan ju alltid googla. 


#harrypotternerdforlife

2 kommentarer:

  1. Oj, om jag skulle ha en tatuering skulle den definitivt kunna vara HP-inspirerad! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har drömt om att göra en HP-tatuering i över två år så det var på tiden! :)

      Radera